ثبت نام / ورود

ابزار تراشکاری

مقالات برندها تماس با ما درباره ما

ابزار برقی

تا
تومان
از
تومان
  • مشاهده بر اساس :

خرید ابزار برقی

کشف و اختراع برق بی شک تحولی عظیم در دنیای صنعت و تکنولوژی ایجاد کرد .

امروزه در دنیای وسیع ابزارآلات، به آن دسته از ابزارهای خانگی یا صنعتی که انرژی بکار افتادن آنها به طور مستقیم توسط نیروی الکتریکی فراهم می شود و مجهز به حداقل یک موتور الکتریکی  هستند ابزار برقی می گویند.

ابزارآلات برقی در زمینه های وسیعی کاربرد دارند همچون؛ امور خانگی، امور صنعتی، ساخت و ساز، ساب و برش ،تمیزکاری و نظافت و...

ابزارآلات برقی اختراع، ساخت، و در کل زندگی را برای انسان بسیار راحت تر و سریع تر نموده است. با این ابزارآلات می توان انرزی بسیاری را ذخیره نمود و در وقت صرفه جویی کرد.

ابزار برقی1

 

تنوع در تعداد و نوع و کاربرد ابزارهای برقی بسیار زیاد است. هر حیطه از صنعت مانند نجاری، آهنگری و ... یکسری ابزارآلات مختص به خود دارد و یکسری ابزارآلاتی که با بقیه صنایع مشترک می باشد.

در ذیل این مطلب به معرفی تعدادی از ابزارهای پرکاربرد برقی در مصارف خانگی و صنعتی میپردازیم.

دریل ها

دریل برقی: ابزاری پر مصرف و کاربردی که برای سوراخکاری در چوب، فلز و بتن  و ... بکار میرود .تنوع زیادی در مدل ها و برندهای دریل وجود دارد. از دریل غیر از سوراخکاری و کندکاری برای باز و بسته نمودن پیچ ها نیز استفاده می شود که این در دریل ها را پیچگوشتی برقی یا پیچ بند نیز می نامند. مدلی از دریل نیز در صنایع رنگ و رزین و .. به عنوان همزن بکار برده میشد. که بیشتر در مورد آنها توضیح خواهیم داد.

 

انواع دریل :

دریل معمولی یا ساده : درل برقی یکی از ابزارهای پر استفاده برای سوراخکاری است. از آن رو آن را دریل ساده می نامند که قدرت و سرعت تعیین شده ای دارد و بیشتر در کارهای سبک و ساده که نیاز به قدرت تخریب بالا نیست، استفاده میگردد.

بعضی از مدلهای درل ساده  قابلیت تنظیم سرعت دارند ولی اغلب فقط یک سرعت دارند.

                                                                                            دریل ساده

                                                                                                                         مشاهده دریل های معمولی

دریل چکشی :

دریل چکشی به نوعی دریل اطلاق می شود که علاوه بر سوراخکاری و قابلیت چرخش ،به مته و و سطح کار نیز ضربه عمودی وارد میکند و باعث میشود پیشروی راحت تر و سریعتر گردد. این نوع عملکرد برای تخریب و سوراخکاری بتن بسیار مناسب است

دریل گیربکسی :

شاید بتوان گفت دریل گیربکسی همان دریل ساده است با این تفاوت که در آن گیربکسی تعبیه شده است که  قابلیت ترکیب قدرت چرخش و ضربه زنی را ایجاد میکند .گیربکس نیروی محرکه را به سرعت تبدیل میکند.

دریل ستونی :

دریل ستونی مشتمل بر یک پایه و یک دستگاه سوراخکاری میباشد که بر روی پایه سوار است.این مدل دریل بر جای مورد نظر ثابت میگردد و محل انتخاب شده را سوراخ مینماید.از آنجایی که در درل ستونی دیگر مسئله لرزش دست مطرح نیست ،سوراخ ها دقیق می باشند.

دریل سرکج :

دریل سرکج ابزاری مناسب برای ایجاد سوراخ های دقیق در فضا های محدود و تنگ است . برای این منظور  دریل سرکج  مجهز به سه نظام مخصوص با زاویه قائم یا ۹۰ درجه شده است . می توان گفت دریل سرکج ترکیبی از پیچگوشتی برقی و دریل برقی است تا بتواند هم در سوراخکاری و هم بصورت پیچگوشتی کاربرد داشته باشد. آنچه موجب تفاوت اصلی دریل سرکج با دریل و پیچگوشتی های برقی معمولی میشود در ظاهر آن است،یعنی بدنه بلند و سرکوتاه زاویه دار.

دریل همزن برقی :

دریل همزن همان دریل معمولی است  با این تفاوت که در سر آن بجای مته از پره و ابزار مخلوط کاری استفاده شده است. از دریل میکسر برای  ترکیب کردن مواد شیمیایی ،رنگ، ملات، سیمان و.... استفاده می شود.

دریل مگنتی :

خاصیت مگنتی در درل مگنتی با اتصال به برق ایجاد میشود و این خاصیت باعث چسبیدن قطعه کار فلزی به صفحه دریل آهن ربایی می شود تا به راحتی سوراخکاری انجام گردد. دریل مگنتی قابل حمل می باشد و این قابلیت را دارد که در حالت افقی،عمودی و مورب کار کند. این دو ویژگی بسیار این دریل را برای کار در ارتفاع مناسب و ایمن کرده اند.

 

 

مشاهده همه ابزار های برقی